Dit is de speltak voor de echte kleintjes. Kinderen van 5 tot 7 jaar zitten bij de bevers.

Het beverprogramma is gekoppeld aan het thema "Stuiter". In dit thema spelen kinderen een herkenbaar en samenhangend verhaal. Bevers doen activiteiten in en om het dorp Hotsjietonia. Hier wonen ook nog een heleboel andere figuren zoals Sterre Stroom, Professor Plof, Rozemarijn, Bas Bos, Keet Kleur, Rebbel en nog vele anderen.

De bevers vervelen zich nooit. Ze zijn altijd aan het spelen, tekenen, knutselen, feest vieren, buiten spelen of andere leuke dingen aan het doen!

Opkomst
De bevers hebben opkomst op zaterdagmorgen van tien uur tot twaalf uur in hun eigen beverlokaal.

Spelaanbod
Het beverprogramma heeft verschillende elementen, te weten sport en spel, expressie en creativiteit, buitenleven. De nadruk ligt op het vrij spelen met elkaar.

Bijzondere activiteiten

De Bever-Doe-Dag:
Dit is een dag dat het feest is in ons dorp Hotsjietonia. De bevers spelen het jaarlijkse Regiospel samen met andere scouting groepen.

Het lentefeest:
Elk jaar rond de paasdagen komen alle bevers uit de buurt bij elkaar om spelletjes te spelen en samen leuke dingen te doen.

Baden powell dag:
Op deze dag herdenken we de oprichter van scouting: Lord Baden Powell.
We komen dan met alle bevers van alle middelburgse scouting groepen bij elkaar en doen een vossenjacht in de binnenstad van Middelburg.

Klik hier voor het activiteitennieuws van de bevers

Leiding
Marcella Kistelaar (teamleider)