Wij verhuren ons clubhuis aan andere scoutinggroepen als verblijfsaccommodatie. In de rode menubalk kun je alle informatie vinden over het huren zoals de kosten, mogelijkheden, contactinformatie en ook de beschikbaarheid van het clubhuis. Klik hiervoor op agenda.

De Gouden Cirkel beschikt sinds 2005 over een heel nieuw gebouw. De oude lokatie (aan de Nassaulaan) moesten we verlaten omdat er bouwplannen waren. We zijn toen verhuist naar een fraai stukje nieuwbouw.

Het gebouw bestaat uit een ruim stuk grond met een brede gracht rondom en een hek. Op een hoek van het terrein staat het gebouw, er is een stuk bestrating en een groot grasveld voor programma. Op het terrein hebben we verschillende bomen geplant. Ook is er een vlaggenmast en een straatlantaarn en een schuurtje op het terrein aanwezig.

Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen met op de begane grond twee grote lokalen (esta's en bevers) en een keuken. Ook zijn er beneden twee toilletten en een invalidetoillet. De berging bevindt zich eveneens op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 3 lokalen. Een groot lokaal van de scouts en twee kleinere lokalen van de explo's en de stam. (De lokalen van de explo's en de stam zijn niet beschikbaar voor verhuur en afgesloten) Ook zijn er twee douches en een toillet op de eerste verdieping.
Op de begane grond is het gebouw goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Op last van de brandweer is slapen op de bovenverdieping niet toegestaan.